Hirdetés

Szerinted a négy tündéri kisbaba közül melyik a kislány? A döntésed rengeteget elárul arról, hogy hogyan oldasz meg problémákat! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a kisbabát, majd ezt követően elolvasni a hozzá tartozó leírást.

Amennyiben az első babát választod, jellemző rád, hogy racionális vagy, aki a döntéseit elsősorban objektív tények alapján hozza meg. Többször átgondolod a dolgokat, és rendkívül megfontolt vagy. A körülötted élő emberek számára biztos pont vagy, és egyesek még példaképnek is tartanak. Nem gyakran tévedsz, és igen konkrét elképzelésed van az életben fontos dolgokról. Éppen ezért magabiztos vagy. Ennek a személyiségnek az lehet a gyenge pontja, hogy egyes esetekben, különösen az új jelenségek kapcsán elbizakodott döntést hozhatsz, hiába gondolod át többször is. Ezért idegenkedhetsz az újdonságoktól.

Hirdetés
Amennyiben a második babára esett a választásod, egy álmodozó, művészlélek rejlik a lelked mélyén, és a problémamegoldás terén is leginkább intuíciódra, illetve érzelmeidre hagyatkozol. Inspirálsz másokat, remek ötleteid vannak, kreativitásod példaértékű. Éppen ezért képes vagy az embereket felvidítani és szórakoztatni, ráadásul szépérzéked, és művészi hajlamod hozzásegít az alkotáshoz is! Néha talán túlzottan is elvarázsolt vagy, és a hétköznapok szürke világa sokszor nem okoz neked túlzottan sok örömet!

Amennyiben a harmadik baba a választásod, remek problémamegoldó vagy! Egyszerűen nincs olyan helyzet, és annyi próbálkozás, ami kedvedet szegné, és eltántorítana attól, hogy következetesen keresd a kiutat! A jég hátán is megélsz, könnyedén alkalmazkodsz az újdonságokhoz, és szinte semmi sem állíthat meg! Néha azonban azon kapod magad, hogy a hétköznapi élet szépségei mellett csak úgy elmész…

Amennyiben a negyedik babát választod, optimista természetű ember vagy, aki nem szereti a feszültséget, és megtalálod mindenben a reménysugarat! Szeretsz segíteni az embereknek, és úgy gondolod, mindenki megérdemel egy esélyt! Előfordulhat azonban, hogy visszaélnek a jóindulatoddal…
Te mit gondolsz?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés