Hirdetés


Annak aztán mindenki örül, ha azt hallja hogy egy kis plusz bevételre számíthat. Eddig még senki nem mondott ellent pénznek! Tudd meg tavaszra a csillagok mit jósolnak, mikor kapod meg az a bizonyos nagyobb összeget!

Hirdetés

Kos
Mindig pontosan, és alaposan kiszámítod a pénzügyeidet. Nálad olyan nem létezik, hogy pénz nélkül maradj. Bár szeretsz kockáztatni, sokszor előfordul, hogy a “mindent vagy semmit” elvén élsz, de ha veszítenél is gyorsan pótold a hiányosságokat. Egy olyan időszak következik az életedben, amikor nyugodtan vehetsz fel hitelt a fontosabb dolgokra.

Hirdetés

Bika
Nagyon jó viszonyban vagy a pénzzel, vagyis viszonylag könnyen megteremted a számodra szükséges összeget. Ha hitelt veszel fel, figyelmesen olvasd el a szerződés minden betűjét, mielőtt aláírnád. Csak megbízható forrásból fogadj el kölcsönt, kerüld az álruhás hitelezőket.

Ikrek
Könnyen befolyásolható vagy, ami a pénzügyeket illeti. Tájékozódj megfelelően, mielőtt döntenél, vagy hitelt vennél fel. Most a csillagok állása szerint nem tanácsos kölcsönt felvenned, ez egy eléggé kockázatos lépés lenne.

Rák
Mindigis jól kerestél, szerencsés beruházásaidnak köszönhetően ügyesen forgatod a pénzt. Ha viszont kölcsönt szeretnél felvenni, válassz egy jóhírű bankot, és bízz meg bennük. Ha nem annyira fontos most az a kölcsön, inkább várj egy kicsit, míg a pénzügyi válság csillapodik.

Hirdetés

Oroszlán
Jól manőverezel a pénzzel, mindig tudod, hogy mibe ajánlott fektetni. Vigyázz arra, hogy ne álmodozz túl sokat, mert könnyen veszíthetsz, ha nem figyelsz oda. Könnyen veszel fel hitelt, főleg, ha egészségügyi problémád van, de a rászorulóknak is szívesen adakozol.

Szűz
Jól bánsz a pénzzel, ezért nem kell félned attól, hogy pénz nélkül maradsz. Kissé impulzív alkat vagy, ezért hirtelen beleugorhatsz egy olyan kölcsönbe, amit lehet most mellőznöd kellene. Gondold jól át, biztosan szükséged van pénzre?

Mérleg
Mindent megteszel azért, hogy önerőből eltartsd magad. Csak végső esetben fordulnál kölcsönhöz. Ha építeni szeretnél, ingatlan-vagy földvásárlásba fektetnél, akkor vegyél fel kölcsönt. Jól gondold meg, mivel pénzügyi válság van.

Hirdetés

Skorpió
Bármilyen cselt képes vagy bevetni azért, hogy még több pénzhez juss. Nem zavar az sem, ha ez az út nem egészen tisztességes! Nyaralásra, tanulmányi útra, elektronikai eszközök vásárlására, vagy autóvásárlásra vennél fel szívesen kölcsönt.

Nyilas
Keményen dolgozol, de türelmes kell legyél, várd ki míg a munkád kamatozik is. Ha nem tudod kivárni míg sok pénzed lesz, inkább a rokonoktól kérj kölcsön, mint hogy banki hitelhez folyamodj.

Bak
Mindig van egy jó ötleted, hogyan lehet még több pénzre szerttenni. Ha olyan álmod van, amely minden áldozatot megérdemel, akkor akár még kölcsönt is vehetsz fel. Ne cselekedj meggondolatlanul.

Hirdetés

Vízöntő
Nagyon befolyásolható vagy, és nem is állsz túl jó viszonyban a pénzzel. Nem hallgass mindenkire, de azért érdemes legalább egy olyan emberrel barátkozni, akiben megbízhatsz. Ha kölcsönt szeretnél felvenni, nyugodtan tedd meg, de, ha nagyon nyomós érved van rá.

Halak
Bízz üzleti lehetőségeidben, vesd be kreativitásod, és nyiss önálló vállalkozást. Küzdj a saját céljaidért, állj ki magad mellett. Ha hitelt veszel fel, figyelj oda, hogy időbe befizesd a részleteket.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés