Hirdetés

Az autósiskolában külön oktatják azt, hogy a kormányt “hány óra hány percnél” kell megfogni vezetés közben. Ez azonban a napi rutin során mindenkinél egyedivé válik, másoknak másként kényelmes.
A neten találtunk egy olyan személyiségtípusba-sorolós tartalmat, aminek ha tudományos megalapozottságát nem is találtuk, de arra jó, hogy eljátsszunk a gondolattal: milyen típus lehetek én? Nézd meg ezt a képet, és válaszd ki, te hogyan fogod a kormányt!
sofor
1. Akik olyan autós mellé ülnek be, aki így fogja a kormányt, ne számítsanak nagy beszélgetésekre, ugyanis ez a sofőr típus nem szeret beszélni vezetés közben, ugyanakkor előzékeny udvarias, és magabiztos.
2. Ha azt látjuk, sofőrünk így fogja a kormányt, inkább ne zavarjuk vezetés közben, mert kissé önbizalom hiányos lehet, aki hajlamos veszélyes helyzetekre gondolni.
3. Élvezetes, biztonságos és vidám utazásra számíthatunk sofőrünk mellett, ha így fogja a kormányt. Könnyed, figyelmes vezető.
4. Más szemében a szálkát, mondhatnánk erre a sofőr típusra, hiszen kéztartása makacs sofőrre vall, aki mások hibáit előszeretettel kritizálja.
5. Hallgassunk egyetértően, ha hasonlóan fogja a kormányt sofőrünk, mert pesszimista emberrel állunk szemben – illetve ülünk mellette.
6. Magabiztos, tapasztalt sofőrök fogják ekképpen a kormányt, akik jó társaságnak bizonyulnak, ám váratlan helyzetekben a probléma megoldására koncentrálnak.
7. Picit veszélyes beülni egy ilyen álmodozó mellé, akár olykor még a kormányt is elengedi mesélés közben.
8. Utasok rémálma, aki így fogja a kormányt: ideges, hamar rákiabál a többi sofőrre.
Forrás: lemon.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés