Hirdetés

Az arcunk rögtön az első, amit mások meglátnak belőlünk, ezért különösen fontos számunkra, hogy megfelelően ápoljuk, és lehetőleg megóvjuk a túlzottan gyors elhasználódás tüneteitől.
A szép és ragyogó arcbőr fenntartása nem olyan egyszerű, mivel az évek múltával egyre több problémával kell szembenéznünk, és ezek közül a ráncok és az arc megereszkedése csak a kettő kiemelt kérdés.
Emellett foltok, hegek, illetve más, az arcbőr öregedésével összefüggő problémák is előfordulhatnak. Az alábbiakban egy olyan egyszerű megoldást mutatunk be, amely olcsón és rövid idő alatt alkalmazható, ám rendszeres alkalmazásával lassítható az arcbőr elhasználódása.

Hirdetés

De mire is lesz szükség? Első lépésként egy teáskanál almaecetet kell felhígítanunk fél pohár vízben. Ezt a keveréket lassan adagoljuk egy kevés szódabikarbónához, amelyet előzőleg egy külön kis edénybe öntöttünk. Ezután belefacsarjuk egy fél citrom levét, és teszünk hozzá némi mézet.

Kevergetjük egy kicsit, és megvárjuk, mire homogén keveréket kapunk. Ezt a maszkot alkalmazzuk az arcunkon: kenjük fel egyenletesen, és 5 percig hagyjuk hatni. Ezután mossuk le, és hidratáljuk krémmel az arcbőrünket.
Azonnal látni fogjuk, hogy az arcbőrünk máris feszesebb lett! Rendszeres alkalmazásával lassítható az arcbőr elhasználódása.
Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is kipróbálhassák!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés