Hirdetés


Tegnap az Ikeában voltam ennek a fültanúja: Egy “anya” négy gyermekével vásárolt mellettem, amikor így szólt az egyik kislányának! Mégis milyen szülő az ilyen?
Egyik olvasónk osztotta meg friss élményét velünk, ami mélységesen felháborította! Ezt el kell, meséljem. A tegnapi nap folyamán az Ikeába jártam. Mentem a bejárat fele gyalog és látom, hogy egy 38 év körüli nő sétál az egyik oldalán egy 3 év körüli, a másikon pedig 6 év körüli gyermekkel. Mögötte még gyalogolt a 10 és a 13 év körüli gyermeke.

Hirdetés

Szegényesen voltak öltözve. Ezt értem arra, hogy póló szakadt és a nadrág is meg koszos volt a ruha. A hajuk is rendezetlen volt. Hozzá teszem a nő egy „szivárvány” volt középen. Magas sarkú cipőbe csini táska és friss haj stb. Mentek fel a lépcsőn és vonszolta a két picit maga mellett. Megszólalt a telefonja, megálltak az út közepén, majd felvette és hangosan kommunikált.
A legkisebb gyermek fogta az anyja lábát, erre a nő – Nem látod hogy beszélek? – Ez aztán egy anya. Mentem az akciós részlegre és hát észrevettem őket. Nem figyeltem oda, de amit hallottam durva volt. Anyuka: Kicsim nézd akciós a bögre 995.
10 éves: Anya, de van már otthon és szerintem nem kellene. Anyuka: Akciós és kész tegyél bele a kocsiba 4-et. 6 éves: Minek annyi mikor mi többen vagyunk?

Hirdetés

Anyuka: Csak mert így jó. Ott voltam az illatos gyertyáknál. 3 darab került 1000Ft-ba. Hát mit ne mondja sok érte. Anyuka: Tegyetek bele 6 csomaggal. 13 éves: Veszel, nekünk köszönjük szépen. Anyuka: A nappaliba és a háló szobámba lesz. Azt hitted, hogy rátok költök.
Ezen teljesen ki akadtam. Durva és boldogan köszönte meg és ezt kapta flegmán mondta neki rátok nem költök. Hozzátenném csak egy fiúcska volt közöttük. Nem értem! Ha van gyerekem, akkor ők az elsők. Sajnáltam a gyerekeket, rossz volt ezt látni. Bár meg vagyok róla győződve, hogy nevelőszülő volt a hölgyike! De akkor is……. Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha úgy gondolod, hogy erről másnak is hallania kell!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés