Hirdetés


Az esküvőjük után G.w.M. és volt párja, Nagy Melanie között újabb vita robbant ki, ezúttal az anyagiak miatt.
“Majd használja a Porschét, amit neki adtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több, mint nekem.

Hirdetés

Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted, hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!” – írja a Bors.
A rapper állítja, hogy minden vagyonát az exére hagyta, amikor szakítottak. A két fél közötti viták az esküvő után is folytatódtak, és a rapper most azt állítja, hogy Melanie nemzetközi kapcsolatok szakértőként való diplomáját is megkérdőjelezte.
“Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenébe megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát.

Hirdetés

Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc, komolyan, de lassan mindenki rájön magától is.”
Szerinte Melanie sminkesként dolgozott, amikor megismerték egymást, és azt állítja, hogy hamarosan kiderül az igazság. Eközben Melanie azon kezdett el dolgozni, hogy az autót, amit a rapper adott neki, eladja a közösségi médiában.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés