Hirdetés

Az alábbiakban látsz öt rózsaszálat. Kívánj valamit, majd válassz egyet a rózsák közül!
Akár véletlenszerűen is választhatsz, vagy akár úgy is, hogy amelyik a legjobban tetszik.
Mindegyik rózsa a jellemedre utal és elárulja, mikor teljesül be a kívánságod! A választáskor azonban fontos, hogy ne gondolkozz sokat, ne habozz, a megérzéseidre alapozva gyorsan válassz egyet!

Aki az első rózsát választotta…Te az érzelmeidtől befolyásolt ember vagy. Az első számú rózsa a gyengédséget jelképezi, mert az valóban így néz ki. Tiszta, gyermeki lelked van, de ugyanakkor érzelmileg sebezhető vagy. Hamar tűzbe jössz, és könnyen dühbe tudsz gurulni, nem igazán szereted elmondani a titkaidat. Fontos számodra, hogy megbízz egy emberben. Legyen szó bármilyen kapcsolatról, számodra kiemelkedően fontos, hogy tudd, valóban megbízhatsz-e a melletted álló emberben, vagy nem. A kívánságod sokkal korábban be fog teljesülni, mint ahogy számítasz rá, ha már csak egy kis erőfeszítést teszel.
A második rózsát választók:A második rózsa, mint azt a színe is kiválóan mutatja, a szerelmet szimbolizálja, minden időben, és minden helyen. Azok, akik ezt a rózsát választották, mindenre készek boldogságuk kedvéért. Nem véletlenül csinálják azt, amit tesznek, nem válogatnak az eszközökben, mindent elkövetnek a céljuk elérése érdekében. Ebben az esetben a cél a vágy teljesülése. Természetesen ez a vágy valóra válik, de minden egy kissé más lesz, mint ahogy azt az adott ember elképzeli.

Hirdetés

A harmadik rózsát választók:A harmadik rózsát választók felszabadult emberek, könnyű természettel. Magatartásuk hasonló a tavaszi pillangók viselkedéséhez, minden problémára van megoldás, mert nem szeretik a nehézségeket, és számukra nincsenek megoldhatatlan helyzetek. A gondolataik nagyon világosak és optimisták, pozitív szemüvegen keresztül látnak mindent. A családjuk részéről nagy szeretetben részesülnek, és az őket körülvevő emberek között is nagyon kedvelt személyiségnek számítanak. Természetesen a kívánságuk valóra válik, de ehhez kicsit várniuk kell.
Ha te a negyedik rózsát választottad…Soha nem lehetsz biztos abban, hogy te választottad a rózsát, vagy a rózsa választott téged. Egy biztos: nem vagy hétköznapi ember. Másképp látod a világot, mint mindenki más. Vannak bizonyos képességeid, amelyeket ki kell, hogy bontakoztass. Látsz olyan dolgokat is, amit mások egyszerűen nem vesznek észre, ezért gyakran meglepetést okozol az embereknek. Bölcs és komoly ember vagy. Ebben az életben sok lehetőséged van, vágyaid beteljesedése a tetteidtől és a kedélyállapotodtól függ. Te döntesz afelől, hogy a kívánságod megvalósul, vagy sem.
Végül az ötödik rózsát választóknak:Az utolsó rózsa szimbolizálja a változást és a fejlődést életed minden szegmensében. Minden, ami eddig állandó volt, most elkezd megváltozni.
Sok választási lehetőséged van. Sok különböző út közül választhatsz. Most veszi kezdetét életed legmozgalmasabb időszaka, Sokat kapsz az élettől, de még többre és többre van szükséged. Te vagy az életed vezérigazgatója. Aki meg akar változtatni, az csak ront a helyzeteden. A kívánságod a jövőbeni változások fényében teljesen lényegtelen lesz. Gondolj inkább valami másra.

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: ketkes.com

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés