Hirdetés

Melyik gyűrű tetszik a legjobban? Választásod feltárja, hogy állsz a női-férfi kapcsolatokhoz:

1. gyűrű
Szereted, ha a dolgok egyértelműek, és álláspontodnak hangot is adsz! Keményen dolgozol, és szívedet, lelkedet kiteszed egy kapcsolatban, de nagyon jól tudod: Ami jár, az jár! Téged aztán nagyon nehéz, vagy akár lehetetlen sarokba szorítani, és bár fontos számodra, hogy egy kapcsolatban a férfi a férfi pólust, a nő a női pólust képviselje, a döntések meghozatalában minimum egyenlő arányban veszel részt…

2. gyűrű
Csodálatos típusba tartozol: játékos, könnyed és örök ifjú, ízig-vérig nő vagy, aki könnyedén elbűvöli az embereket. Téged nagyon könnyű szeretni, azonban annál nehezebb elfelejteni. Emiatt viszont minden alap nélkül is féltékenységi jelenetek célpontja lehetsz.

3. gyűrű
Állhatatos és erős karakter vagy, aki remek barát, nagyon jó, határozott vezető típus, azonban a szerelmi kapcsolatokkal mégis meggyűlhet a bajod. Bár sugárzóan és erőteljesen nőies a kisugárzásod, a legtöbb férfi megijed az erődtől és a Téged körüllengő magabiztos légkörtől.

Hirdetés4. gyűrű
Nagyon széles és érdekes világlátással rendelkezel, és ezen kívül nyitott, barátságos, de bizonyos szempontból (jó értelemben) egyszerű ember vagy. Éppen ezért mindenkire jó hatással van egy beszélgetés Veled! Sok esetben a férfiak félreértik a közvetlen és kedves hozzáállásodat, és ez esetben meggyűlhet velük a bajod..

5. gyűrű
Finom és szeretetteli személyiség vagy, aki az emberi kapcsolatait, a munkáját, de lényegében az élete minden területét szeretettel csinálja. Minden kis, jelentéktelennek tűnő gesztusba képes vagy jó érzéseket vegyíteni, és az emberek ezért többnyire nagyon hálásak Neked. Sajnos azonban találkozhatsz olyanokkal is, akik csak kihasználják a jóságodat.

6. gyűrű
Hűséges és megbízható személyiség vagy, remek ízléssel. Szereted a hosszú időre szóló, tartós választásokat, és a döntésed mellett stabilan, akár nagyobb nehézségek ellenére is kitartasz. Letisztult és kifinomult hozzáállásod időnként hajlamos perfekcionizmusba átmenni, és szinte már lehetetlen elvárásokat támasztasz saját magad, illetve mások felé…
Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés