Hirdetés


Tévénézők figyelem – 200 ezer ember tévéjéről tűnik el 3 népszerű csatorna!
Több százezer nézőnek kell lemondani a Sport1, Sport2, a Minimax tv csatornákról!
FRISSÍTVE!
Sajnos az illetékes felek nem tudtak megállapodásra jutni és ennek megint a nézők fogják meginni a levét, több százezer lakásból tűnik el a Sport 1, Sport 2 és a Minimax!Az Antenna Hungária drasztikus árcsökkentési igénye miatt november 1-jétől a Sport1, a Sport2 és a Minimax csatorna eltűnik a MinDig TV Extra kínálatából.
„Az Antenna Hungária drasztikus árcsökkentési igénye miatt nem tudtunk megállapodni, így november 1-től a Sport1, a Sport2 és a Minimax eltűnik a Mindig TV Extra kínálatából” – így írta ki a Sport 1 a saját Facebook oldalára!
Frissítés : A Sport1 és Sport2 ugyan eltűnik a családi csomagból, de nem maradnak sport nélkül az előfizetők.
„Az Antenna Hungária és az AMC csoport sajnos nem tudott megegyezni a Sport 1, Sport 2 és Minimax csatornák terjesztési díja kapcsán, ezért november 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjából kikerül a Sport 1, Sport 2 és Minimax csatorna, helyettük az Eurosport, Nickelodeon és Story 4 csatornák lesznek elérhetők” – közölte az Origóval Tóth András kommunikációs igazgató. (forrás : origo.hu)
Azok a tévénézők, akik Mindig TV Extra előfizetők és 2 éves hűségidővel rendelkeznek, azok október 14-ig tudnak szolgáltatót váltani! Természetesen akinek nincs aláírt hűségnyilatkozata azok bármikor megtehetik ezt kötelezettségek nélkül.A Sport1, a Sport2 és a Minimax minden más szolgáltatónál elérhető!
Az Antenna Hungária más változásokat is közölt előfizetővel a saját oldalán, ilyen hír az is, hogy ezentúl a Mindig Tv Extra kínálatában elérhető lesz a Story4 és a Nickelodeon, vagyis bekerül a csomagba!
Véleményük szerint a 25 legnépszerűbb magyar tv csatorna mindegyike jelen lesz a kínálatukban!
A cikk az origo cikke alapján készült!
Itt olvashatod az eredeti cikket : origo.hu
Valószínűleg sokan fognak ezen okból szolgáltatót váltani, ugyanis a férfi lakosság körében ez a 2 legnézettebb sportcsatorna Magyarországon.Számos labdarúgó mérkőzést közvetítenek, ennek is köszönhetik töretlen népszerűségüket!

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés