Hirdetés


A közismert televíziós személyiség, Tilla, nyíltan beszélt a TV2-nél történt kollégája, Majka távozásáról. Az interjú során kifejtette, hogy bár a barátságuk továbbra is megmarad, Majka hiánya a munkahelyen komolyan érinti őt.

Hirdetés

Tilla őszintén kifejezte, milyen nehéz számára megbirkózni ezzel a változással. „Nem tartja magában az igazságot: súlyos szavak ezek” – fogalmazott, hangsúlyozva, hogy Majka távozása számára nem csak egy munkatárs elvesztését jelenti, hanem egy barát hiányát is a munkahelyi környezetben. Tilla kijelentéseiből világosan kiderül, mennyire fontos szerepet töltött be Majka a TV2 csapatában, és milyen mély nyomot hagyott a távozása.

Hirdetés

“Jaj, a Majki… Igaz, az utóbbi időben már Pápai Jocival vezetett műsort, na, de akkor is rengeteg műsort csináltunk együtt. Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, az életben vannak nagy váltások, változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze, a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is… ”

Hirdetés

“Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment, nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk. Vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt… A mi esetünkben is, hogy barátok vagyunk, szeretjük egymást. Ez nem egyszerűen egy választás. Hanem olyan, mint a szerelem, a sors valahogy összeboronál titeket. Én tényleg nagyon szeretem Majkát. Nekem ez tényleg nagy fájdalom, hogy elment, de majd lesz ez másképp is, bízom benne”
– mondta a Borsnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés