Hirdetés
Titkos német kormányzati jelentés szerint 8 millió illegális bevándorló inváziója várható ! Eközben a német rendőrség vezetése figyelmeztetett, hogy a bevándorlók részéről elkövetett erőszak egymás és mások ellen is immáron kikerült az ellenőrzés alól és tarthatatlan ! 

A jelentés szerint az Angela Merkel kormány hazudik a közvéleménynek, amikor 800 ezer népvándorlóról beszél az év végéig, hiszen ez a szám borzasztóan alulbecsült !
A jelentés számai szerint csak az év végéig hátralévő három hónapban 920.000 illegális bevándorló érkezése várható.
Hozzáteszik, hogy valószínűleg minden “menedékkérőnek” meg is lesz a joga, hogy családegyesítést kérjen miután megkapta a menekültstátuszt ! Ez összesen 7,36 millió családtagnak teremti meg a lehetőséget, hogy a jövőben csatlakozzon már Európában lévő migráns rokonaihoz ! Ez a szám még ráadásul alulbecsült is, mert olyan 4 családtaggal számol menedékkérőkként !

Hirdetés
Viszont valóságban egy átlagos család a “harmadik világban” 5 és 10 közötti családtaggal rendelkezik !
Mindent egybevéve Merkel meghívása a “harmadik világbeli” országok lakossága felé, hogy jöjjenek Németországba gyakorlatilag tízmilliók mozgását idézi elő, hogy jöjjenek az országba vagy Európába !
Ugyanakkor a már itt lévő bevándorlók részéről elkövetett erőszak a németországi menekülttáborokban már napi szintű és kezd kikerülni az ellenőrzés alól – mondta el Rainer Wendt (Federal Chairman of the German Police Union)

A Calden, Hessen városokban történt különösen erőszakos összetűzések után Wendt figyelmeztetett, hogy “elkerülhetetlennek látszik a helyzet eszkalációja és az erőszak növekedése a menekülttáborokban”

“A bevándorlók már fegyvereket eszkábálnak maguknak a bútorokból a menekülttáborokban, hogy azután azzal essenek egymásnak.” – mondta Wendt

“Gyakorlatilag az erőszakot importáltuk Németországba !”
“Széles kiterjedésű, jól előkészített és szervezett összecsapásokra, harcokra számíthatunk a különböző bevándorlói csoportok között is a menekülttáborokban! De ha ezeket nem fékezzük meg, akkor a harcok az utcán folynak majd tovább”
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés