Hirdetés

Fotó: mccall_brock / TikTok

Az RTL újságírója szúrta ki az interneten azt a közösségi média figyelmét megragadó és megosztó sztorit, amelynek főszereplője egy egyetemista hallgatónő, McCall Brock, aki a TikTok-on osztotta meg történetét az elmúlt időszakban sűrűn bonyolított randevúiról. A sorozatrandizó egyetemista lány bevallása szerint rövid időn belül 16 különböző férfival ment el randizni és semmi mást nem tartott szem előtt, mint az ingyen ebéd-vacsora lehetőségét. A fiatal lány elmondta, egyetemistaként nehezen tudja eltartani magát és úgy látja, a férfiak kihasználása a legegyszerűbb módja annak, hogy spóroljon.

Hirdetés
A közösségi médiában őt ért kritikákkal kapcsoltban úgy érvelt, hogy ő semmiről sem tehet, mert “sose kérte” (kapcsolódó, egyszerre szórakoztató és mélyenszántó, “Ő nem olyan lány” című zenei klipp erre a linkre kattintva), tehát nem is ő vadászott szándékosan a balekokra, hanem csak azok hívták el őt randira. Amikor ez nem hatotta meg kritikusait, akkor már csak annyit fűzött hozzá, hogy még azok is kihasználják a férfiakat, akiknek van pénze, hát akkor ő miért ne tehetné.

Hirdetés

Az egyre inkább elharapódzó női élősködést látva, csak annyit lehet ajánlani a férfiaknak, hogy ne legyenek balekok; senkit ne hívjanak meg drága randevúkra, ebédekre, vacsorákra, fesztiválra, színházba, moziba, divataukcióra, netalán könyvvásárra, ha nincs valódi (szexuális) kapcsolatuk az adott nővel. Ne szégyenítsék meg magukat és a férfinemet azzal, hogy a nők immár külön iparággá alakíthatják az üzletszerű randiszédelgést, a szűzkurválkodást.

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy – Patsy Cline

Forrás: Az RTL.hu azonos című cikke
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés