Hirdetés


Több daganatot is találtak a Rocky színészénél, az orvosok három évet jósoltak neki.
Dolph Lundgren, a legendás Rocky-színész először nyilatkozott nyilvánosan arról, hogy 2015-ben veserákot diagnosztizáltak nála. A 65 éves színész orvosai akkoriban nem jósoltak neki többet 2-3 évet.

Hirdetés

„Találtak egy daganatot a vesémben. Biopsziát végeztek, és kiderült, hogy rosszindulatú. Megműtöttek. Aztán félévente csináltam vizsgálatokat, aztán évente, és körülbelül öt évig rendben volt minden.” – mesélte Lundgren.
A színész 2020-ban azonban ismét megküzdött a betegséggel, amikor orvosai hat újabb daganatot találtak a veséjében és a májában. A daganatok mérete miatt műtéti úton nem lehetett eltávolítani őket, ezért Lundgrennek kemoterápiára kellett járnia.


Hirdetés

Emma Krokdal, Lundgren menyasszonya elmondta, hogy a kezelés során a színész nagyon szenvedett: „Nagyon fájt a szája, a keze, a lába. Nem tudott semmit meg enni, se hideget, se meleget. Minden egyes étkezés egy küzdelem volt. Folyamatosan fogyott.”
A színész beletörődött abba, hogy valószínűleg meg fog halni, miután az orvosok csak 2-3 évet jósoltak neki. „Olyan dolgokat kezdtek el mondani, hogy töltsek több időt a családommal és élvezzem az életet, amennyire az állapotom engedi. Szóval megkérdeztem, hogy mit gondol, mennyi időm van még hátra? Azt válaszolta, hogy 2-3 év, de a hangján éreztem, hogy kevesebb” – emlékezett vissza Lundgren.
Azonban a színész fordulatot élt meg, amikor egy másod véleményt kért Dr. Alexandra Drakakitól. Az orvos az egyik daganatában olyan mutációt talált, ami gyakran előfordul a tüdőrákban, és ez új kezelési lehetőségeket nyitott meg.

Hirdetés


„Három hónapon belül 20-30 százalékkal zsugorodtak a daganatok, 2022 végére pedig 90 százalékkel, ami lehetővé tette, hogy megműtsenek.” – mondta a színész, aki most, hogy túl van a nehezén, sokkal jobban értékeli az életet és szerencsésnek érzi magát, hogy él.

Forrás: PageSix
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés