Hirdetés


Különleges adással jelentkezett szilveszterkor a Palikék világa YouTube-csatorna. Az ünnepi epizódban három vendég is jelen volt: Berki Mazsival, Kulcsár Edinával és Szlépka Armanddal, ismertebb nevén VV Mohval beszélték át a 2022-es év történéseit, hónaponként haladva.

Hirdetés

Május hónaphoz érve természetesen felmerült Berki Krisztián neve, akiről tavaly májusban hirtelen, mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, miszerint váratlanul elhunyt. Mazsit máig nagyon érzékenyen érinti a téma, ezért most is hangsúlyozta, hogy nem szeret erről beszélni, most azonban kivételt tett, és őszintén vallott érzéseiről. Elmondása szerint rendszeresen gyötrik pánikrohamok.- írja a Blikk
“Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan.
Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes” – fogalmazott Mazsi.

Hirdetés

“Ez a mai napig feldolgozhatatlan. Ő egy olyan személyiség volt, akinek mindenki tudta a nevét, nagyon meghatározó, és nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs. Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment.
Amikor szembesülök azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént” – tette hozzá, majd elmondta, hogy volt, amit Krisztián még neki sem árult el.
“Utólag egyébként kiderült, hogy rossz volt a véreredménye, amit még nekem sem mondott el (…) Az ő lelke már nem bírta el a sok bántást, amit kapott” – árulta el.

Hirdetés

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés