Hirdetés


Tóth Andi, aki a zeneiparban már bizonyított tehetség, nyíltan beszélt legnépszerűbb dalának igazi tartalmáról és személyes visszavonulásának okairól. A REFRESHER HU YouTube-csatornán tett nyilatkozatában Andi nemcsak a dalok mögötti üzenetről, hanem a zenei pályájának jelen állapotáról is beszámolt.

Hirdetés

Andi kiemelte, hogy bár már nem aktív a zeneiparban, ha inspirációja van, nem zárkózik el az alkotástól, és akár színpadra is lép. Az énekesnő őszintén kifejtette, hogy visszavonulása előtt mélyen csalódott volt abban, hogy a közönség és az iparág olyan zenét várt tőle, amelytől ő maga távol érezte magát. Ezt a frusztrációt felismerve döntött úgy, hogy hátrahagyja ezt a “toxikus környezetet” és inkább azoknak adja át a helyet, akik igazán szenvedélyesen állnak a modern zenei stílusokhoz.

Hirdetés

A beszélgetés során szó esett a “Néztek” című daláról is, amely egy különösen nehéz időszakban született, amikor az énekesnő úgy érezte, hogy elfogadás hiányában szenved. Andi kiemelte, hogy bár sokan félreértették a dal üzenetét, valójában fontos mondanivaló húzódik meg a szöveg mögött.
Tóth Andi nyílt beszélgetése rávilágít arra, hogy az alkotás és a művészeti kifejezés nem csak a szórakoztatásról szól, hanem mélyebb, személyes üzenetek közvetítésére is lehetőséget ad. Az énekesnő kitartása és őszintesége inspirációt jelenthet mások számára is, hogy kövessék a saját útjukat és hűek maradjanak önmagukhoz.

Hirdetés

“Megírtam ezt a szörnyű dalt. Megírtam ezt a rettenet dalt. Igazából jó dal… én is imádtam, olyan jókat nevettem. Emlékszem, mikor Tóth Istinek (Tóth Andi menedzsere) megmutattam, olyan boldogsággal flesselgettünk rajta a kocsiban, mert hogy én értettem, hogy miről szól. Ez arról szól, hogy nektek ez a sz*r kell, nesze, itt ez a sz*r. És hogy hülyék vagytok, mert biztos csápoltok majd rá. Nyomtam a koncerteket, és nem azt láttam, hogy értik, hanem hogy »igen, hülyék vagyunk, haha!«. Mondom én ezt nem hiszem el! Értitek, miről szól? »Nem!« Kínzás volt az egész. Tisztelet a kivételnek, mert volt olyan, aki értette”
– idézi a 24.hu szemléje az énekesnőt.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés