Hirdetés


Csunyán nekimentek Tóth Andinak, mert vannak olyanok, akik szerint túl sovány. Egyeseknek határozott véleményük van arról, hogyan kéne kinéznie és hány kilónak kellene lennie. Andinak elege lett, és elmondta a véleményét erről az egészről!

Hirdetés

“Alapból, ki nem sz*rja le, hogy neked mi tetszik, kedves kommentelő?!” – üzente meg Tóth Andi, miután a napokban posztolt egy képet. Emiatt sok kritikát kapott, egyesek szerint túl vékony. Többen nevezték csont és bőrnek, de volt aki anorexiásnak és depressziósnak tartotta.
A minősíthetetlen kommenteket olvasva Andi nem bírta tovább, és a közösségi oldalán elmondta a véleményét.

Hirdetés

“Reménykedem, hogy eljut esetleg egy maroknyi emberhez is, amit mondani akarok. Szép lassacskán tudunk változtatni, valamennyit az embereken. Mert remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy ez nem oké! Nagyon szeretitek ezt használni, hogy „De ez csak az én véleményem”. Nem oké véleményezni. Véleményt akkor illik adni, ha kérdezték. Ha nem kérdezték, akkor az csak egy rakás negatív megjegyzés”

Hirdetés

“Egyszerűen ez már felfoghatatlan, hogy valaki konkrétan leírja, hogy Andi neked 55 kilónak kéne legyél. Ez melyik könyvben van?! Ezt hogy?! Ilyet nem csinálunk” – mondta Andi, aki azt is hozzátette, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés