Hirdetés


Tóth Andi, az ismert énekesnő, ismét a középpontba került, ezúttal nem zenei teljesítménye, hanem külső megjelenése miatt. Az énekesnő, aki gyakran szembesül a közönség kritikájával, legutóbbi reakciójában határozottan válaszolt a kommentelőknek. Andi, aki szerint “Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked!” – kifejezetten kiakadt a kritikára, amely szerint túlságosan vékony lenne.

Hirdetés

Egy rajongója például megjegyezte: “Nem kell csontvázzá soványodni. A pasik azt szeretik, ha van mit megfogni egy nőn.” Andi válaszában Instagram-történetében, amely huszonnégy óráig volt látható, részletesen kifejtette álláspontját. Az énekesnő nem érti, miért van szükség ennyi rosszindulatú megjegyzésre, különösen, mivel ő maga nagyon jól érzi magát a bőrében. Andi esete ismét felveti a közösségi média és a hírességek megítélésének kérdését.

Hirdetés

Hirdetés

“Annyit beszélünk a bullyingról, és sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat és figyelmeztetéseket. Tök rég posztoltam magamról egy hétköznapi képet, tegnap úgy éreztem: milyen jól érezem magam a bőrömben, ez egy jó szett, szép a sminkem, csinálok egy képet! Azért, hogy az jöjjön velem szembe egész nap, hogy Tóth Andi csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya! Miért? Sovány! Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki 3 éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? Az rendben volt, mert a nagy bull a divat. Értem. De amíg nem ez volt a divat, 8 éve meg kövér voltam. Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked, hidd el, hogy magam miatt raktam fel a képet. Egyszerűen hagyd szó nélkül! Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szöveget, sem a férfiaknak nem ez kell, hanem… jó indulatú tanácsokat. Magamnak kívánok megfelelni! Kiábrándító és szörnyen elszomorító ez az ország”
– írta az énekesnő.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés