Hirdetés


Tóth Andi a közösségi médián keresztül próbált tisztázni egyesek által bírált árképzési kérdéseket, melyek saját ruhamárkájára, a Backoffra vonatkoznak. Az Instagramon közzétett videójában az énekesnő kifejtette, hogy a termékek árazása nem olyan magas, mint amilyennek sokan vélik.

Hirdetés

„Mivel tele van a sajtó az árkategóriánkkal, ezért gondoltam helyesbítek egy-két dolgot. Szóval jelenleg a Griff Webshopnál mindenhol két ár van kiírva, például pólónál 17.000 a klub ár, és sima 20.000 – amit elrontottak, ugyanis nincs két ára – hogyha vásárolni akarsz, akkor regisztrálnod kell, és ezzel automatikusan klubtag leszel, szóval nem tudsz többért vásárolni, mint 17.000 forint, ami a klub ár, ezt már jeleztük nekik és remélhetőleg javítják. Ennyi a lényeg, minden olcsóbb, mint a valódi ár,” – magyarázta Tóth Andi.
Továbbá, az énekesnő hozzátette, hogy a következő kollekcióban még különlegesebb darabokat terveznek, amelyek ennek megfelelően magasabb árkategóriába fognak tartozni: „Ettől függetlenül jeleztük, hogy a következő kollekcióban sokkal extrább rucik lesznek, ezért nyilván drágábbak lesznek. Majd arról is írhattok.”

Hirdetés


Azonban a Bors magazin felhívta a figyelmet arra, hogy a gyakorlatban a klub ár mégsem 17 ezer, hanem 17.910 forint. Ráadásul az állítólagos regisztrációkötelezettség nélkül is lehetséges vásárolni az oldalon, így a normál áron, vagyis közel 20 ezer forintért juthatunk hozzá a termékekhez.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés