Hirdetés

Fotó: Instagram/Tóth Andi


Tóth Andi és Marics Peti szakításáról nemrégiben robbant a bomba. Az énekesnő megerősítette a híreket és hangsúlyozta, hogy ő volt az, aki kiutasította a ValMar énekesét, aki azóta már elköltözött a közös otthonukból.

Hirdetés

Tóth Andi először azzal sokkolta rajongóit, hogy bejelentette visszavonulását a zenélésből. Ezután jelentette meg azonban az albumát, amely a ki nem adott számai közül válogatott. Ezzel elérte, hogy ne maradjanak a fiókban a dalai. Az énekesnő ezután zenei producerként folytatja tovább.
Az énekesnő mostanában az üzletemberek világába készül betörni, és ott próbál szerencsét. Már az első lépéseket is megtette, és Instagram-oldalán be is számolt róla. Az amerikai Ardell műszempilla márkával közösen saját kollekciót alkotott, amire rendkívül büszke.

Hirdetés

Nagyon örül annak, hogy a márka most debütál Magyarországon, és hogy ő is részt vehet a nyitásban. Tóth Andi úgy érzi, hogy üzletasszonyként is sikeres lehet, és alig várja, hogy folytathassa a karrierjét ezen az új területen.
„ÉS DOPPERGÉÉS április 13-án az Aréna plaázában lévő Rossmann-ban találkozhatunk 14:00-tól, ahol helyszínen is vásárolhattok, képet, aláírást is kérhettek🥹 @makeupbybenyeibetti pedig helyszínen segíthet nektek a pillákat felrakni😍
Ott tali!🖤”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés