Hirdetés


Tóth Andi az utóbbi évek egyik legmegosztóbb személyisége lett, hiszen valaki mindig talál valamit, amibe beleköthet vele kapcsolatban. Ő pedig ezt nem nagyon szokta annyiban hagyni, keményen visszaszól. Legújabb Instagram-bejegyzésével is érdekes témát feszeget, azt, hogy mit is jelent számára a szépség.

Hirdetés

“A szépség a tökéletesség ellentéte. Az önbizalom, a magabiztosság és a kisugárzás. Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart. Annyiszor elmondtam már, a szépség relatív. Tele a média azzal, ki hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán többszázan erről beszélnek. Na ez szomorú” – írta az énekesnő, akinek pont a napokban jegyezték meg többen is, hogy nagyon sokat fogyott, és hogy már ne fogyjon többet. Bejegyzését pedig azzal zárta:

Hirdetés

“Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a TÖKÉLETESSÉGET. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam. Ez elmondható rólad is?”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés