Hirdetés


Tóth Andi, aki korábban az éneklés világából visszavonult, most először nyilatkozott márciusi döntéséről a Tények Plusznak. A volt énekesnő, aki eddig keveset árult el magánéletéről és aktuális tevékenységeiről, most kifejtette, milyen hatással volt rá a színpadtól való távollét.

Hirdetés

„Nyugodt vagyok, állítom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy visszavonultam és abba hagytam ezt a haknis szörnyű káoszt, amiben már éltem”
– árulta el az énekesnő, aki leginkább azt utálta, hogy mennyi hazugság kering róla az interneten.
A tévés szereplést is emiatt fogta vissza, legalábbis ez idáig. Szombat este ugyanis a Dancing with the Stars színpadára lépett és elképesztő produkciójával kápráztatta el a nézőközönséget.

Hirdetés

„A visszavonulásom sem arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, és amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is. És ez pont egy olyan műsor és örülök, hogy jöhettem”
– vallotta be Andi, aki arra is reflektált, hogy milyen hírek szólnak róla mostanában.
„Annak viszont csak örülök, hogy ha úgy látjátok, hogy idén kevesebb rossz jelent meg. Annak én csak örülök. Közben meg hál’ istennek kialakult egy olyan közege az én social media felületemnek, vagy bárminek, aki viszont sz*rik erre rá. Bocsánat. És ennek viszont örülök, hogy már nekem hisznek”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés