Hirdetés


Szombat este elstartolt a Dancing with the Stars második évada, melyben a legforróbb pillanatokat kétségkívül Tóth Andi és partnere, Andrei Mangra okozták.
A táncos showműsor első kiesője a bordarepedése miatt félgőzzel táncoló Metzker Viktória lett. De bemutatkozott a kicsit sem félgőzzel táncoló Tóth Andi is, aki 36 ponttal azonnal az élre került, és mindenki ledöbbent a látottakon.

Hirdetés

Produkciójuk után a versenytársaik annyit tudtak mondani, hogy akkor ők már mehetnek is haza, de a zsűri is csak hebegett-habogott.
A táncukat látva pedig sokakban az is felmerült, hogy a fiatalok között szerelmi szálak is húzódnak. A Bors az első élő adás közben megkérdezte őket, hogy pontosan mi van köztük, és Andi nem is titkolta tovább a dolgot, végre kimondta:
“Sokan mondják azt, hogy Andreijel megjátsszuk magunkat, hogy ilyen jóban vagyunk, pedig a köztünk lévő szikra teljesen őszinte. Két hónapja szinte minden időnket együtt töltjük, több van köztünk, mint munkakapcsolat. Egy pár vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy erős kötelék, barátság alakult ki közöttünk. A fegyelmet, amit láttak a nézők rajtam, neki köszönhetem” – mondta Andi.
Hogy később aztán valóban szerelem szövődik-e a szexi énekesnő és mentora között, az kiderül; mindenesetre sokan mondják róluk, hogy szép pár lennének.

Hirdetés
Címlapfotó: TV2
Forrás: noizz.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés