Hirdetés


Tóth Andi közösségi médiában közzétett legújabb fotójával nem csupán szépségét, de bátorságát és magabiztosságát is megmutatta. A fiatal tehetség évek óta a kritikusok kereszttüzében áll külseje miatt, ám a neki szánt bántó megjegyzések nem inogtatták meg önbizalmát.

Hirdetés

A médiában terjedő tökéletességi kultusz ellenére Tóth Andi kitartóan hű maradt önmagához, és nem engedte, hogy a kritikák befolyásolják önképét. Legújabb posztjában az énekesnő őszintén megosztotta gondolatait a szépség valódi értelmezéséről.
“A szépség a tökéletesség ellentéte. Az önbizalom, a magabiztosság és a kisugárzás. Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart. Annyiszor elmondtam már, a szépség relatív. Tele a média azzal, hogy ki hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán többszázan erről beszélnek. Na ez szomorú. Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a TÖKÉLETESSÉGET. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam. Ez elmondható rólad is?” – írta Tóth Andi.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés