Hirdetés


Tóth Gabi, kislánya, Hannaróza és párja, Papp Máté Bence együtt töltötték a húsvéti ünnepeket, amely időszak különleges örömmel töltötte el Gabit. A húsvéti ünnepkör alkalmával az énekesnő büszkén mutatta be az elkészült álomkonyháját, amelyet magának szánt húsvéti ajándékként, és amely olyan lenyűgöző, hogy még nővére, Tóth Vera is megirigyelte. Ez az időszak számára a megújulás és a családi összetartás ünnepe volt.

Hirdetés

A múltban Tóth Gabi próbatételek sorát élte meg, különösen miután nyilvánosságra hozta kapcsolatának véget érését Krausz Gáborral, és bejelentette új kapcsolatát Papp Máté Bencével, a Fricska Táncegyüttes egyik alapítójával. Ez a változás sok negatív visszhangot váltott ki, de idővel a helyzet megnyugodott, és a nehézségek megerősítették Gabi és Máté kapcsolatát.

Hirdetés

Gabi a közösségi médiában osztotta meg azokat a különleges pillanatokat, amelyeket szeretteivel töltött az ünnepek alatt, jelezve, hogy az életében kialakult harmóniát igyekszik fenntartani, és megosztani a boldogságát követőivel. Az általa közzétett fotókon a családi összetartás és szeretet atmoszférája érezhető, ami Gabi számára új kezdeteket és pozitív változásokat jelez.

És az alábbi szöveget mellékelte hozzá:

“Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek, hogy ahhoz tartozzatok, aki feltámadt a halálból. Ezért most teremjünk gyümölcsöt Istennek.”

És bár ez egy bibliai idézet, sokaknak a gyümölcsről azonnal a gyermek ugrott be. De Gabi rögtön világossá tette:

Hirdetés

“Ez nekem ebben az esetben most a boldog pillanatokat, pozitív lelki állapotot és az ebből fakadó emberi ‘gyümölcsözést’ jelenti!”

Azért akadt, aki nem hagyta magát eltéríteni az eredeti gondolatmenettől, és válaszul beírta:
“Remélem, lesz közös babucitok!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés