Hirdetés


A hétvége két nagy televíziós eseményében, a Dancing with the Stars fináléjában és a Sztárban Sztár leszek! műsorában Tóth Andi kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Szombaton a táncműsorban a korábbi győztesekkel együtt lépett fel, vasárnap pedig Tina Turner stílusát megidézve, Karapancsev Kristóf oldalán énekelt. A mesterek lenyűgözve értékelték Andi előadását, különösen kiemelve, hogy mennyire jól állt neki a határozott és erős női karakter megformálása.

Hirdetés

A két énekesnő, Tóth Andi és Tóth Gabi közötti kapcsolat az elmúlt időszakban többször került a középpontba, különösen a nyilvános viták miatt. Egyik ilyen incidens 2021 februárjában történt, amikor Andi egy tequilát gyártó italcéget promózott Instagram-oldalán, amiért Gabi nyilvánosan kritizálta egy zárt Facebook-csoportban. Ez a helyzet szócsatához vezetett a két művész között.

Hirdetés

Most azonban fordulatot vett a helyzet, amikor Tóth Gabi élő adásban dicsérte Andit, ami bizonyítja, hogy a korábbi nézeteltérések ellenére is képesek elismerést mutatni egymás felé. Ez a gesztus azt mutatja, hogy a művészek közötti kapcsolatok idővel változhatnak, és a kölcsönös tisztelet és elismerés előtérbe kerülhet a korábbi ellentétek helyett.
“Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked…” – jegyezte meg a produkció után, mire Andi felnevetett, majd így szólt:
“Te tiltottál le, Gabi” – fűzte hozzá, Gabi pedig zavarba jött.
“– Az a lényeg, hogy te egy olyan különleges csaj vagy, akinek a színpadon a helye, úgyhogy, ha vonulgatsz is, az a színpad legyen!” – mondta még egyszer.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés