Hirdetés


Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence idén egy tábort szerveznek, ahol minden erejükkel azon vannak, hogy a jelentkezőkkel megszerettessék a természetet, a táncot és a zenét. Rengeteg programmal és foglalkozással készülnek, és még ők maguk sem számítottak arra, hogy ekkora lesz majd az érdeklődés táboruk iránt.

Hirdetés

“Sokan jelezték, hogy 2-3 gyerek együtt jönne, amire mi nem gondoltunk, ezért most próbáljuk úgy elhelyezni a fiatalokat, hogy ők egy sátorban lehessenek. Nehéz a logisztika, hiszen 10 fős csapatokban rakjuk össze a gyerekeket a jurtákba. Eredetileg 40-50 fővel akartunk indulni, de már kibővítettük a jelentkezést, és körülbelül 70 főnél járunk, ezt még bevállaltuk. Nagyon örülünk neki, hogy ennyien jönnek, rengeteg felnőtt is írt nekünk, hogy szívesen jönnének, így elgondolkoztunk rajta, hogy legközelebb felnőtt tábort is tartsunk, ahol mindenki visszarepülhet egy kicsit a gyerekkorába. A program nagyon mozgalmas, hiszen tánc, lovaglás, íjászat is lesz, de teljes biztonságban érezhetik a gyerkőceiket a szülők, mert non-stop orvosi ügyelet lesz, egy mentőápoló fog beköltözni velünk”– mesélte Gabi.

Hirdetés

“Nagyon húzós lesz, 2×2 órás tánc- és énekóráink lesznek, szatmári és mezőségi táncanyagokat és dalokat fogunk tanítani, a tábor végén lesz a gálaműsor, ahová a szülők is jönnek majd, a gyerekek pedig bemutatják, amit egész héten tanultak.”

Gabi kislánya egyébként nem lesz ott a táborban, addig az apukájával lesz.

“Nagyon kedves volt az édesapja, már leegyeztettük, hogy addig ők nyaralni mennek együtt.”

Hirdetés

“Csomóan mondták, hogy jönnének, de zárkózott a gyerekük, szépen énekelnek vagy táncolnak, de nem merik ezt bemutatni mások előtt.

Mi szeretnénk nekik megmutatni a saját értéküket és erejüket, hogy érezzék, hogy mennyire fontosak, és legyen önbizalmuk” – tette hozzá az énekesnő.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés