Hirdetés


Tóth Gabi, az ismert énekesnő, aki korábban Krausz Gáborral vált el, ma Papp Máté Bencével osztja meg az életét. A kapcsolatuk mély és szenvedélyes, ám ez időnként heves vitákat is generál – írja meg a Promotions.hu. Gabi nemrég beszélt arról, hogyan éli meg ezt a dinamikát, és hogy milyen hatással van ez a közös életükre.

Hirdetés

Gabi szerint ő és Máté sok szempontból hasonlítanak egymásra, ami erősíti a kapcsolatukat. Mindketten vallásosak, művészeti érdeklődésűek, és hasonló értékek mentén élnek. A sztáranyuka elmondása szerint az új kapcsolatban végre úgy érzi, jó helyen van, és élvezi, hogy a párja ilyen jól illik az életébe és a kislányuk, Hannaróza nevelésébe.

Hirdetés

A kapcsolat azonban nem mentes a konfliktusoktól. Gabi elismeri, hogy vitáik gyakran hangosak és hevesek, de hangsúlyozza, hogy ezeket mindig konstruktív módon oldják meg. A viták után mindig következik a megbocsátás és az, hogy tanulnak az adott helyzetből. Gabi szerint ez az, ami igazán erőssé teszi a kapcsolatukat, hiszen képesek együtt nőni és fejlődni az ilyen események által.
A cikk arról is beszámol, hogy Gabi és Máté mindig igyekeznek a legjobbat hozni ki a nehéz pillanatokból, és hogy az énekesnő különösen hálás azért, hogy élete során először érzi magát igazán szeretve és elfogadva.

Hirdetés

Tóth Gabi és Papp Máté Bence igazi társak, és Tóth Vega, Gabi testvére is így gondolja:
“A tesóm, Vera is azt mondja, hogy nem látott még ilyen önfeledtnek, mosolygósnak. Ő is azt látja, hogy jól érzem magam, teljességre találtam.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés