Hirdetés


Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes egyik alapítója nyíltan beszéltek kapcsolatuk dinamikájáról. Elárulták, hogy kapcsolatukban előfordulnak heves viták is – számol be róla a Story magazin.

Hirdetés

„Rólam van egy sztereotípia, hogy minden férfit fel akarok zabálni, de ez nem igaz. Olyan szellemi partnert kerestem, akivel jó vitázni. Az a fontos, hogy képesek legyünk bocsánatot kérni. Ha túldrámázok dolgokat, utána képes vagyok odaállni Máté elé, belátni a hibámat, megbeszélni a dolgot, és a legőszintébben bocsánatot kérni.”

Hirdetés

Gabi olyan jól megtalálta a hangot Mátéval, mint még soha senkivel.

“A tesóm, Vera is azt mondja, hogy nem látott még ilyen önfeledtnek, mosolygósnak. Ő is azt látja, hogy jól érzem magam, teljességre találtam.”

Gabi és Máté anyukája, nagyon jól kijönnek egymással, hasonló gondolkodásuk van a világról, és ebben az is szerepet játszhat, hogy mind a ketten bakok.

“Van pár olyan emlékem, hogy hazaérünk apával, és az a kép vár minket, hogy ők kettesben népzenét hallgatnak, énekelnek, beszélgetnek. Nagyon egymásra találtak” – mondja Máté édesanyja.

Hirdetés

„Van egy olyan Svédországban élő család, akiknek a szüleim segítettek megszökni Romániából Ceauşescu­ alatt – veszi át a szót Máté. – Apát egy időre ki is tiltották az országból. Ők amellett, hogy a néptánc örökségét gyűjtötték, és a kulturális értékek megőrzéséért dolgoztak, emberszeretetből is jelesre vizsgáztak. Durvább helyzetekkel néztek szembe annál, hogy csúnyákat mondtak róluk emberek. Ennek fényében a mi problémáink egészen aprónak látszanak.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés