Hirdetés


Tóth Gabit nemrégiben kritikák érték azért, mert új kapcsolatot kezdett, miközben még együtt volt Krausz Gáborral. Alig pár hónap telt el a válás bejelentése óta, és az énekesnő már többször is nyilvánosan megjelent új partnerével, Papp Mátéval. Nemrégiben a Sztárban Sztár leszek! műsorában is együtt táncoltak, ami újra rájuk irányította a nyilvánosság figyelmét.

Hirdetés

Az énekesnő és Papp Máté közötti kapcsolat váltakozó reakciókat váltott ki. Sokan támogatják őket és örülnek, hogy megtalálták egymást, míg mások kritikát fogalmaztak meg a kapcsolatuk miatt. A válás és a gyors új kapcsolatok mindig érzékeny témát jelentenek a közvélemény számára.
Azonban Tóth Gabi és Papp Máté közötti kapcsolat ismét a figyelem középpontjába került, amikor együtt léptek fel a Sztárban Sztár leszek! műsorban. A közös produkció újra fokozta az érdeklődést irántuk, és arra késztette az embereket, hogy véleményt alkossanak kapcsolatukról.

Hirdetés

Mindenesetre az énekesnőnek és új partnerének joga van saját boldogságát keresni, és a közvélemény reakciói mellett a saját érzéseikre is figyelmet fordíthatnak. Az ilyen helyzetek mindig személyes döntések kérdése, és mindenki saját útját választja a boldogság felé.
„Nagyon sok pletyka terjengett rólunk, nagyon sok hazug cikk jelent meg, s olyan történeteket költöttek a szerelmünkhöz, ami nem egyezett a valósággal. Mi szerettük volna a valóságot bemutatni ebben a produkcióban. Reméljük, az emberek is befogadják, elfogadják” – nyilatkozták a színpadról lelépve, majd kapcsolatukról a következőt árulták el:
„Egymás múzsái vagyunk” – mondta határozottan az énekesnő, mire párja rögtön kijavította: „A babája!”
Végül azt is elárulta az énekesnő, hogy miért hallgatnak kapcsolatukról.
„Az elmúlt hónapokban nem akartunk beszélni, csöndben akartunk lenni. Úgy éreztük, a művészi értékünkkel a dalon keresztül mondjuk el a mi történetünket.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés