Hirdetés


Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, az év vége felé közeledve egy rendkívül személyes és megrendítő bejegyzéssel jelentkezett Instagram-oldalán. Az énekesnő 2023-as évét mély érzelmekkel és nagy változásokkal jellemezte, amelyek a fájdalom és veszteség mellett új boldogság forrását is jelentették számára.

Hirdetés

Gabi az elmúlt év legfontosabb eseményeit foglalta össze egy Instagram-posztban, és őszintén elárulta, hogy bár ez az év volt élete egyik legnehezebb időszaka, egyben a legszebb pillanatokat is hozta számára. A posztban az énekesnő kifejezte, hogy a kihívásokkal teli időszak ellenére megtalálta a boldogságot egy új szerelem révén, ami különleges fordulatot jelentett számára 2023-ban.

Hirdetés

“Így az évnek a vége felé sok minden kavarog bennem.. életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei. Ami igazán megerősödött bennem: A bátorság és a magamba vetett hitem… amikor mersz tenni, lépni, lenni, élni , szeretni, fájni, sírni, üvöltve nevetni a világba… amikor megéled akkor is, ha a világ ellened van… amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá… bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk… ezt már biztosan tudom… megannyi munka vár még rám is… tudom.. a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem… Jöjjön bármi is … Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül… Mert mindenkinek jár! “Fájjon, csak fájjon Szívemre szálljon, s nem eszi meg a halál”…”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés