Hirdetés


Sok rajongó nem érti, miért a megcsalt férj költözött albérletbe, ám kiderült, mi volt az oka, hogy a Tóth Gabitól váló Krausz Gábor hagyta el az épülő-szépülő szentendrei házat. Már az sem titok, hogy 75 millió forintos hitel is van az ingatlanon.

Hirdetés

Hat év után ért véget
Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette, véget ért a házasságuk. Az énekesnő és sztárséf szerelme hat év után fejeződött be, és habár kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk felhőtlen és boldog, kiderült, hogy akadtak gondok. Gabi ugyanis könnyen lehet, hogy félrelépett, méghozzá a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével.

Gyors továbblépés
A szakítás bejelentése óta Gabi minden bizonnyal gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant.

Hirdetés

Egyre több időt tölt Szentendrén
Ráadásul az énekesnő új párja egyre több időt tölt Gabi szentendrei házában, ahol egy héttel ezelőtt még férje is lakott.

A mindene volt a ház
Krausz Gábor néhány hónapja még minden szabadidejében megállás nélkül dolgozott a szentendrei családi házon, az első közös otthonon, amit nagy gonddal festett és rendezett be. A munkálatok közben ő vigyázott a három és fél éves Hannarózára, míg a felesége koncertezett.

Miért költözött el?
A rajongók közül sokan nem értik, miért a felszarvazott férj költözött albérletbe, ám az interneten nyilvánosan elérhető adatokból kiderül az ok: a tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Hirdetés

Nem sokáig élvezhette
Gábor tehát nem sokáig élvezhette a közös otthon adta örömöket, ezért magába zárkózott, és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot. „Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek” – mondta a Blikknek egy, a családhoz közel álló informátor.

Másfél év biztosan kell
A szakemberek szerint egyébként másfél év teljesen természetes időintervallum a lelki sebek begyógyítására, ám azoknál, akik nagyobb csalódást szenvedtek el, ennél hosszabb idő is elképzelhető. Ha a megbántottság érzése, a harag nem oldódik fel, mindenképpen érdemes pszichológushoz fordulni annak érdekében, hogy ne hordozzuk életünk végéig magunkban a fájdalmat.

Edzőterembe jár
Krausz a lap szerint úgy döntött, a romjaiból építi újra az életét, megmutatva, hogy nem omlik végleg össze: mint a szakítások után oly sokan, ő is edzőterembe kezdett járni annak érdekében, hogy a legjobb formáját hozza. Az egyik 13. kerületi edzőterem már videót is megosztott az Instagram-oldalán, arról számolva be, hogy Krausz megtette az első lépéseket, és egy személyi edzővel veti bele magát a sportba.

Kiemelt kép: Krausz Gábor és Tóth Gabi. Fotó: TV2. Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés