Hirdetés

Fotó: Knap Zoltán/Blikk


A népszerű énekesnő, Tóth Gabi legújabb közösségi média bejelentése nem csak rajongóit, de az egész közvéleményt meglepte. Gabi az elmúlt évek egyik legnehezebb időszakáról vallott, és arról, hogyan tervezi megváltoztatni az életét 2024-ben.

Hirdetés

A bejelentés egyik kulcsfontosságú eleme, hogy Gabi a félelmek legyőzését tűzte ki fő célul az új évben. Egy korábbi, súlyos balesetéről is nyíltan beszélt, amely komoly lelki és testi megpróbáltatásokat okozott számára, és ami miatt kórházi kezelésre is szorult.
Tóth Gabi úgy döntött, hogy 2024-ben teljes mértékben szembenéz a múlt démonaival, és minden erejével azon dolgozik, hogy legyőzze a félelmeket, amik eddig visszatartották. Ez a lépés nemcsak a saját életében jelent nagy változást, de inspiráló példaként is szolgál rajongói és a nagyközönség számára.

Hirdetés

A bejelentés óta rengeteg támogató üzenet érkezett az énekesnőhöz, ami mutatja, milyen erős közösségi támogatást élvez. Tóth Gabi kitartása és bátorsága bizonyítja, hogy a nehézségek ellenére is van út a pozitív változás felé.
“2024 nekem a félelmek leküzdéséről is szól .. 12 évvel ezelőtt volt egy nagy esésem, amiben csúnyán megsérültem és kórházba is kerültem akkor… azóta nem mertem síelni, pedig imádtam! Ezek a fotók 13 évvel ezelőtt készültek Obertauernben✨ a kedvenc síparadicsomomban.. anyát is elvittem egyszer.. most pedig visszatérek és leküzdöm a félelmeimet🤍❄️”
– írta oldalán.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés