Hirdetés


Az énekesnő, Tóth Gabi titokban már hónapokkal ezelőtt elkezdte tervezni párja, Papp Máté Bence harmincadik születésnapját. Gabi minden trükköt bevetett, hogy a születésnap különleges és felejthetetlen legyen szerelmének.

Hirdetés

Gabi első ajándéka egy nyilvános Instagram-üzenettel indult:


Hirdetés

“Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem! Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél! Köszi a szüleidnek. Sz… Isten éltessen!” – írta a közös képük mellé az énekesnő.

Ám ez csak a jéghegy csúcsa volt a nagy meglepetéshez vezető úton. Gabi és Bence testvére, Gergő, összefogtak, hogy minden tökéletes legyen a nagy napra, és már két hónappal az esemény előtt szervezkedni kezdtek. Meghívták vendégségbe azokat a barátokat, akik legközelebb állnak az ünnepelt szívéhez, népviseletbe öltöztek, és a muzsika sem maradt el: Máté kedvenc zenekara, a Fokosband személyesen érkezett, hogy emelje a hangulatot.

Az energiabefektetés megtérült, amikor Mátét váratlanul egy olyan buliba csöppent, ami csak róla szólt.

Hirdetés

“Sok munka volt ebben a buliban, Máté testvérével már két hónapja szervezkedtünk a legnagyobb titokban. (…) Szerencsére nagyon jól sikerült meglepetés volt, úgy érzem, sikerült boldoggá tennünk ezt a számunka mindennél fontosabb embert” – osztotta meg Tóth Gabi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés