Hirdetés


Néhány napja felkavaró eset járta körbe a magyar internetet. Tóth Gabi megosztott egy Instagram-bejegyzést, melyben arról írt, mennyire kiegyensúlyozta őt lelkileg egy, a Magyar Várban lovasíjászattal és hagyományőrzéssel töltött nap. Mint ismert, az énekesnő párjával, Papp Máté Bencével közösen szervez egy fiataloknak szóló tábort a helyszínen, és már mindketten javában készülődnek a vendégek érkezésére.

Hirdetés

Mindeközben olyan pletykák kaptak szárnyra, amelyek Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor és Mikes Anna szakításáról szólnak. Egyesek azzal vádolták Gabit, hogy szándékosan dörgöli volt kedvese orra alá saját boldogságát. Az énekesnő azonban kijelentette: “Nem szoktam már reagálni ilyen baromságokra, de…”

Hirdetés

Az énekesnő egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban öntött tiszta vizet a pohárba: ilyesmiről szó sincs!

“Nem szoktam már reagálni ilyen baromságokra, de például ez az oldal rendszeresen ír ilyen hülyeségeket velem kapcsolatban!” — kezdte Gabi egy magyar online magazin cikkére utalva, melyről képernyőfotót is mellékelt a történetbe.

„Amikor ezt a posztot fogalmaztam, akkor egy pillanatra sem merült fel bennem a volt házasságom… pont az anyasággal kapcsolatos készenléti állapot, amit az anyukák jól ismernek… vagy a támadások, nehézségek voltak, amikre gondoltam!”

Hirdetés

“Nem gúnyolódom, nem üzengetek és nem foglalkozok a múlt dolgaival!”

“A táborunk szervezésén gondolkodok, cselekszek, nagy lelkesedéssel várom, hogy létrehozzuk és adhassunk a fiataloknak! Ezek hajtanak és az, hogy végre meglássák az emberek, hogy az élet megy tovább, ne ragadjanak hát ők se a múltba! 🙌❤️” — fogalmazott a híresség.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés