Hirdetés


Tóth Gabi, az ismert énekesnő, nemrégiben nyíltan beszélt a közelmúltban történt válásáról. Elmondása szerint igyekezett a háttérbe húzódni a történtek miatt, azonban a nagyfokú nyilvános érdeklődés miatt ez nem volt lehetséges. Végül úgy döntött, hogy “tiszta vizet önt a pohárba”, és mindenről őszintén kitálalt a közösségi oldalán. Kiemelten fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy nem csalta meg férjét, Krausz Gábort.

Hirdetés

Gabi a TV2 kamerái előtt is részletesen beszélt a válásuk körülményeiről, és megható sorokkal emlékezett meg Krausz Gáborról. Ez a nyílt kommunikáció nemcsak az őszinteségre való törekvést mutatja, hanem azt is, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy a nyilvánosság előtt is tisztázza a helyzetet. A nyilvános megnyilvánulásaival Gabi arra is felhívja a figyelmet, hogy a hírességek magánélete gyakran a reflektorfénybe kerül, és ez különösen nehéz lehet egy ilyen érzékeny helyzetben. Az énekesnő bátorsága és nyíltsága abban segíthet másoknak is, hogy megértsék a válás bonyolult érzelmi hátterét és a személyes döntések fontosságát.

Hirdetés

“Egy valami van, amiről nem akartam beszélni… Egyetlen egy dolog számít nekem. Amikor a Hanni majd nagy lesz, érezze a szeretetünket, akkor is, ha nem vagyunk együtt. Mert tiszteljük egymást a Gáborral, és nagyon sokat köszönhetek neki, hiszen megajándékozott egy gyermekkel, és ezért örökre hálás leszek neki, és ez örökre összeköt minket. Szeretném, ha a Hanni ezt érezné, hogy ő egy összetartó családból van, még akkor is, ha a szülei külön vannak.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés