Hirdetés


Tóth Gabi, az ismert magyar énekesnő, nemrégiben egy mélyen személyes és őszinte bejegyzésben osztotta meg a nyilvánossággal, hogyan éli meg válása utáni időszakát. Ez volt az első alkalom, hogy nyíltan beszélt erről a témáról, és úgy érezte, hogy nem maradhat tovább csendben. Gabi elmondása szerint elege lett a folyamatos sárdobálásból és kritikákból, ezért úgy döntött, ideje védelmeznie magát és szembeszállnia a helyzettel.

Hirdetés

A válásával kapcsolatos érzelmeit és gondolatait írásban fejezte ki, hogy megoszthassa tapasztalatait másokkal. Azonban nem sokkal a bejegyzés közzététele után eltávolította azt, majd kisebb módosításokkal újra megosztotta. Ez a lépés azt mutatja, hogy Gabi óvatosan és átgondoltan kezeli a nyilvánosságot, figyelembe véve, hogy milyen hatással lehetnek szavai a rajongóira és a közvéleményre. Az újra megosztott történet finomításával talán azt is jelzi, hogy a válás feldolgozása folyamatos és változó folyamat számára.

Hirdetés

Tóth Gabi a válsáról
A Blikk összevetette a két bejegyzést. Főként az a rész változott, amiben Tóth Gabi arról írt, hogy volt férjével hogyan küzdöttek a kapcsolatukért. Szakembert és párterápiát is említ az első változatban.
A friss, finomított változat teljes terjedelmében itt olvasható:
“Sajnos törölnöm kellett a posztot, de itt van újra némi finomítással, pontosítással…
Továbbra is teljes egészében közölhető a poszt🙏🏻🎶💪🏼☀️

Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg…nem én akartam , hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet…nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam…de egyre több neve elhallgatását kérő “ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban..tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam , hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukaja nem állt ki az igazságért??
Betalált…igaza van! Egész éjjel nem aludtam …
Hozzám is eljut minden létező megmondó ember videója, írása, mémje… látom, hogy mi zajlik…
De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem!

Hirdetés

Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem…számomra azért döbbenet , hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! valótlan hírekből alkottak rólam véleményt… azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években :
Hannit közösen neveljük!
A saját magam keresetéből vett házban élek, amire , mint minden normális ember hitelt vettem fel…
Az autómat szponzoràcióból kaptam anno, amit megvásároltam..
Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt… a szakítás után kezdtünk el ismerkedni … nagyon friss volt , még mi sem tudtuk, hogy merre alakul,de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok…
Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…

Hirdetés

Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…
rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodànk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk , hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy “szép családi” képbe… kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele… Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam… nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez.. nem szerettem volna így kitárulkozni , de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni…

Akik velem voltak az elmúlt években, azok pontosan látták, hogy milyen erővel küzdöttem a házasságunkért , de egyedül kevés voltam hozzá, hisz ehhez is két ember kellett volna… már évek óta szerettem volna lépni, de hinni akartam és harcolni, arról nem beszélve, hogy pontosan tudtam, ha ezt meglépem, akkor milyen mértékű indulatokat fog ez kiváltani emberekből… emiatt nem mernek sokan kilépni egy rossz kapcsolatból, mert úgy ítélkezünk a másik felett, hogy nem látunk bele abba, ami a négy fal között történik… félünk az ismeretlentől, hisszük, hogy gyermekeinknek így lesz jobb, miközben boldogtalan érzelmi világban neveljük őket.
Én ezt nem szerettem volna.
Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap!
Azt is tudom végre, hogy milyen boldognak lenni!
Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni,mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett!Viselnem kell bizonyos kritikákat , mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!

Hirdetés

Üzenem , hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal,de annál boldogabb jövő vàr mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok , ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!
Szeretettel!
Gabi”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés