Hirdetés


Tóth Gabi mélyen megérintő élményben volt része a “Sztárban sztár leszek!” döntőjében, ahol Széchenyi Lili és Caramel közös produkciója kiváltotta érzelmeit. Az előadás annyira hatásos volt számára, hogy a könnyeit sem tudta visszatartani. Tóth Gabi megosztotta a közönséggel, miért érezte magát ennyire meghatottnak, és köszönetet mondott az előadóknak a felejthetetlen élményért.

Hirdetés

Ez a pillanat nem csak Tóth Gabi számára, hanem a nézők számára is emlékezetes lehetett, mivel ritkán látni ilyen őszinte érzelmeket a színpadon. A produkció megmutatta a zene és az előadás erejét, amely képes megérinteni és meghatni mind az előadókat, mind a közönséget.

Hirdetés

“Nem nagyon érdekel, mit gondolnak mások, hogy én sírok. Ilyen vagyok, ha meghatódok, akkor sírok. Egyrészt már amikor Lili beszélt a kisfilmjében, hogy milyen élmény volt neki, visszaidézted bennem azt az érzést, amikor mi ezt végigéltük. És nyilván amikor meglátom a Caramel, akivel ezt mi együtt éltük meg, és együtt kezdődött a pályánk, és amikor meghallom, nem tudok nem bőgni, mert ott vagyok a 16 éves lelkemmel. Nekem most ti nagyon sokat adtatok. Én most egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül az elmúlt hónapokban, és te most nekem egy olyat adtál, amitől megkönnyebbült a lelkem, kijött egy csomó fájdalom belőlem”
– fogalmazott az énekesnő.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés