Hirdetés

Fotómontázs: Blikk, Ringier


Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, egy friss interjúban a Mandinernek mesélt életének legújabb fejezetéről. A művész, aki nemrég vált el Krausz Gábortól, őszintén beszélt arról, hogy egy nagyobb családról és több gyermekről álmodik. Megnyilatkozásában hangsúlyozta, fontos számára, hogy kislánya, Hannaróza, egy boldog és szeretettel teli otthonban nőjön fel, nem pedig egy boldogtalan házasság árnyékában.

Hirdetés

A személyes megpróbáltatások ellenére Tóth Gabi pozitív hangulatban mesélt az ünnepi időszakról. Az énekesnő szerint az idei karácsony különösen meghitt volt, és minden tőle telhetőt megtett, hogy lánya, Hannaróza számára kiegyensúlyozott és szeretetteljes légkört teremtsen. A kislány is megerősítette, mennyire boldoggá tette őt az ünnep, hiszen bármerre is járt, a szeretet ölelte körül.

Hirdetés

A családi összejövetelt azonban árnyékolta, hogy Hannaróza nem tudott részt venni a szentesti ünnepségeken a korábban elkapott Covid miatt. A család azonban kitartóan várt, hogy a kislány negatív tesztet mutathasson, és így ismét együtt lehessenek.
Tóth Gabi az interjú során nem csak a magánéleti kihívásokról beszélt, hanem reagált az őt ért vádakra is, valamint megosztotta, hogyan érintették őt a korábbi lejárató kampányok. Az énekesnő nyitottsága és őszintesége újra megmutatja, hogyan küzd meg a nehézségekkel, miközben lánya boldogságát és jólétét helyezi minden más elé.

Hirdetés

„Amikor felépültem, újra együtt tudtam lenni Hannival. Az apukája is nagyon rendes volt, mert rögtönözni kellett. Amikor kiderült ez a betegség, gyorsan összerittyentett egy vacsorát a Hanninak”
– nyilatkozta az énekesnő.
Tóth Gabi azt is elárulta, hogy a válása ellenére 2023 élete egyik legszebb éve volt. Hozzátette, hogy a döntései nagy része anyai döntések voltak, és abban hisz, hogy egy egészséges család akkor marad együtt, ha kiegyenlítődnek a feladatok és az érzelmi szálak.
Az énekesnő elárulta, hogy már a legelején érezte, hogy a házasságában valami nagyon nem oké:
„Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral. Amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is… Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások”
– magyarázta Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy sokat dolgoztak a kapcsolatukon, és kiemelte, hogy Krausz is nagyot küzdött a házasságukért.

Hirdetés

Tóth Gabi elmondta, hogy ő egy művészember, míg Krausz Gábor sokkal racionálisabb személyiség, és teljesen más szinten élték meg az érzelmi dolgokat. Az egykori házaspár jó 3 évet küzdött a kapcsolatukért az énekesnő elmondása szerint.
“Amit elrontottam, és amiben nagyot hibáztam, az a kommunikációm volt kifele. Ezt pontosan tudom. A szépet mutattam”
– tette hozzá az énekesnő, aki szerint az emberek nem néznek magukba, de sokat ítélkeznek.
„Egész életemben nagy családra vágytam. Arra, hogy több gyerekem lesz, hogy egy olyan nő lehetek, aki hazavárja a férjét, és megteremtheti az otthon melegét”
– mondta az interjúban Tóth Gabi, majd hozzátette, hogy most is erre vágyik.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés