Hirdetés


Tóth Gabi betekintést nyújtott családi életükbe, beszélve arról, hogy kislánya, Hannaróza hogyan élvezi az együtt töltött időt és hogyan érzékeli a családja különleges szerkezetét. Kiemelte, hogy Hannaróza számára Anna és Máté is fontos barátok, amely a húsvéti családi összejöveteleken különösen nyilvánvalóvá vált a közöttük lévő szeretet és öröm által.

Hirdetés

“Családdal töltöttük a hétvégét, ami nagyon bensőséges volt, Hannaróza nagyon jól érezte magát. Mondta is többször, mennyire boldog, hogy ennyi húsvétja lehet, mindenkitől kapott szép ajándékokat és borzasztóan örült nekik.” – mondta az énekesnő, majd hozzátette, hogy egy különleges mérföldkövet is megünnepelhettek: Hannaróza életében először volt táncházban, ami feledhetetlen élménnyel ajándékozta őt meg.

Hirdetés

A család számára kiemelten fontosak a hagyományok, így húsvét hétfőn a piros tojások festése és a locsolkodás sem maradhatott el. Tóth Gabi büszkén mesélt arról is, hogy kislányával minden fontos dolgot megosztanak, így nincs titok közöttük. Hannaróza tisztában van azzal, hogy bár Papp Máté Bence nem az apukája, de mint Gabi kedvese fontos szerepet tölt be az életükben.

Hirdetés

“Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is egy jó barát és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte” – hangsúlyozta az énekesnő.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés