Hirdetés


Tóth Gabi a Mandiner portálnak adott mélyreható interjúban nyitottan beszélt a magánéletének részleteiről, különös tekintettel arra az időszakra, amikor kapcsolata Krausz Gáborral kezdett megromlani. A beszélgetés során Gabi azonban nem csak a problémákra tér ki, hanem azt is világossá teszi, hogy új kapcsolata, Papp Máté Bencével nem volt közvetlen befolyással a házasságának végkimenetelére. Határozottan állítja, hogy Máté nem okozta a válásukat, hanem éppen ellenkezőleg, újra boldogságot hozott az addig boldogtalannak érzett mindennapjaiba.

Hirdetés

“Tulajdonképpen már a legelején, ugyanis nagyon hirtelen jött nálunk minden. Hirtelen érkezett az életünkbe Hannaróza is, mi még egy ismerkedő fázisban voltunk a Gáborral, és nyilván amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is, ami azért is történt, hogy a gyerek miatt kössük össze az életünket. Igazából már az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli különbségek, ami nem jelenti azt, hogy az enyém jobb, az övé rosszabb, hanem teljesen más értéken működő világ az, amiből jöttünk. Ezek összeütköztek, amin mi nagyon sokat dolgoztunk, akár terápia, minden, amit az ember eltud képzelni, és az ember bevet azért, hogy megmentsen egy házasságot vagy egy kapcsolatot…”

Hirdetés

A kapcsolatukat illetően Gabi elismeri, hogy a kommunikációban elkövetett hibák is hozzájárultak a problémákhoz. Bevallja, hogy a közösség felé egy ideális képet festett házasságukról, miközben valójában többször is szakítás szélén álltak, bár mindig adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Az interjú során Gabi azt is megosztja, hogy a kapcsolat vége felé már a búcsúzás folyamatában volt, belsőleg meggyászolva azt, ami már nem működött közöttük.

Hirdetés

“Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom. (…) Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt. (…) Az életet hozta be nekem. Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom” – mesélte az interjúban Gabi.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés