Hirdetés


Tóth Gabiék mégsem tudnak elköltözni, napok óta zsákokból és dobozokból élnek. Az albérletet már átadták, de a szentendrei ház még közel sem olyan állapotban van, hogy a gyermekkel odaköltözhessenek.
Korábban beszámoltunk arról, hogy Tóth Gabiék vidékre költöznek és Szentendrén vásároltak egy családi házat, amelyet azonban alaposan fel kell újítani.

Hirdetés

Az énekesnő tapasztalta a költözés stresszes voltát: felvett lakáshitelt, és még hat kilót is leadott magáról. Úgy tűnik azonban, hogy a munkálatok lassabban haladnak a tervezettnél. A késedelem miatt két napra a nővére lakására, majd egy panzióba költöztek – írta a Blikk.

Hirdetés

„Az albérletet már át kellett adnunk, de a ház még messze nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjunk egy háromévessel, így egy panzióban lakunk pár napja. Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt” – írta Tóth Gabi Instagram-oldalán.
„Próbálom összerakni az életünk szétesett mozaikdarabjait. Tudom, hogy butaságnak tűnhet, hiszen mi döntöttünk úgy, hogy végre feladjuk a vándoréveket és egy saját otthonba költözünk. Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom!” – vallotta az énekesnő a nehéz időszakról.

Hirdetés

Forrás:csalad.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés