Hirdetés


A népszerű énekesnő, Tóth Gabi, aki jelenleg Ausztriában élvezi a síelést, ismét a közösségi média figyelmének középpontjába került. Habár a hírességek síelési kiruccanásai általában nem szoktak nagy feltűnést kelteni, Tóth Gabi esetében másképp alakultak a dolgok. A múlt év történései óta a rajongók és a bulvármédia különös figyelemmel kíséri minden lépését.

Hirdetés

Egy friss fotóján barátnőjével együtt látható, ahol mindketten stílusosan, divatosan pózolnak a kamera előtt, szemet gyönyörködtető sminkkel és csinos hajfonatokkal. A kép azonban vegyes reakciókat váltott ki. Egyesek a “viaszbábuk” kifejezést használták, míg mások elsősorban a hölgyek ajkainak feltűnő teltségét szemelték ki kritika tárgyául, nem mindig hízelgő megjegyzések kíséretében. Ennek ellenére számos védelmező is akadt, akik a poszt mellett álltak ki.

Hirdetés

Tóth Gabi fotója így nem csak egy szokványos sztárfotóként került a közösségi média forgatagába, hanem a közönség és a bulvársajtó kritikai személyiségvizsgálatának tárgyává is vált.
“2024 nekem a félelmek leküzdéséről is szól. 12 évvel ezelőtt volt egy nagy esésem, amiben csúnyán megsérültem és kórházba is kerültem akkor… Azóta nem mertem síelni, pedig imádtam! Ezek a fotók 13 évvel ezelőtt készültek Obertauernben a kedvenc síparadicsomomban. Anyát is elvittem egyszer, most pedig visszatérek és leküzdöm a félelmeimet” – üzente a síparadicsombol Gabi, aki most újabb fotót posztolt.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés