Hirdetés

Fotó: Fuszek Gábor


Tóth Gabi, az ismert énekesnő, nyíltan beszélt magánéletével kapcsolatos pletykákról, amelyek szerint hűtlen lett volna férjéhez, Krausz Gáborhoz. A közvéleményben elterjedt állításokkal szemben az énekesnő határozottan állítja, hogy ezek a vádak alaptalanok, és a valóságban soha nem csalta meg a férjét.

Hirdetés

A “Mutasd magad!” című műsor vendégeként Tóth Gabi elmondta, hogy a kapcsolatuk befejezése és új ismeretségének, Papp Máté Bencének a kezdete nagyjából egyidőben történt, de mindkét esemény a férjével való megbeszélés után zajlott. Ezzel egyértelműen cáfolja azokat a vádakat, amelyek szerint hűtlenség miatt lett volna vége a házasságának.

Hirdetés

Tóth Gabi nyilatkozata fontos lépés a saját hírnevének tisztázásában, és egyúttal rávilágít arra, hogy a nyilvánosság által gyakran készített “összerakott képek” nem mindig tükrözik hűen a valóságot. Az énekesnő bátorsága, hogy nyilvánosan is kiáll az igazság mellett, fontos üzenetet hordoz arról, hogy fontos szembenézni a téves megítélésekkel és helyrehozni azokat.

Hirdetés

“Egy ismerkedős fázisban voltam még, ahol igazából főképpen nagyobb beszélgetések zajlottak a Mátéval. De ettől függetlenül a magánéletem egy ideje már nem jól működött a házasságomban. Ami nem volt titok, a környezetem tudta, hogy vannak problémáink, és nagyon küzdünk, és próbálunk megtenni mindent, hogy ez működjön. De igazából, amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én ezt letisztáztam. Nem történt az, hogy én egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Tehát ilyen nem történt. És ez nagyon bántott, mert rámhúzták ezt a csalfa feleség bélyeget” – mondta Tóth Gabi.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés