Hirdetés


Az év egyik legbeszéltebb magyarországi szakítása talán Tóth Gabi és Krausz Gábor között zajlott. A két ismert közszereplő közötti kapcsolat hírei nem csupán a magánéletben maradtak, hanem a televízióban is széles körben terjedtek. Krausz Gábor a “Séfek séfe” és a “Dancing with The Stars” műsorokban vált ismertté, míg Tóth Gabi a “Sztárban sztár leszek!” show-nak köszönheti népszerűségét.

Hirdetés

Eddig mindketten elkerülték a nyilvánosságot a válásukkal kapcsolatban, de Gabi nemrégiben egy exkluzív interjúban beszélt a TV2 “Tények Plusz” című műsorában. Az énekesnő megosztotta gondolatait az új daláról, ami a “Átkozott Nyár” címet viseli, és amit a rajongói gyorsan kedvencévé választottak. Habár a YouTube-on nem engedi a kommenteket, Gabi az Instagramján is megosztotta a dalszövegeket, ahol a rajongói aktívan megosztották véleményeiket.

Hirdetés

A dal szövege melletti pozitív visszajelzések között sokan méltatták Tóth Gabi stílusát és a dal mélységét. A kommentek többsége Gabi új slágerét ünnepelte, ami ismételten megerősíti az énekesnő tehetségét és népszerűségét. A teljes rajongói visszajelzést IDE kattintva tekinthetjük meg az énekesnő Instagram oldalán.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés