Hirdetés

Fotó: Blikk/ Czerkl Gábor


Tóth Gabi, a népszerű énekesnő, az elmúlt időszakban számos kihívással nézett szembe, többek között a válása és új párkapcsolata miatt is. Azonban a nehézségek ellenére is próbálja pozitívan kezelni az életét. Legutóbb egy különleges pillanatot osztott meg a közönségével: egy rajongói levelet kapott, amely egy kisgyermekes anyukától érkezett.

Hirdetés

A levélben a rajongó kislánya írta meg a “Szép vagy” üzenetet, amely nagyon meghatotta Tóth Gabit. A kisgyermek, aki most tanul írni, szívből jövő szavakkal fejezte ki tiszteletét és csodálatát az énekesnő iránt. Ez a gesztus különösen meglepő és kedves volt Gabi számára, tekintve, hogy egyáltalán nem számított rá.
Tóth Gabi annyira megindult a levél által, hogy még választ is írt rá. Ez a cselekedet nemcsak azt mutatja, hogy mennyire hálás a rajongói támogatásért, hanem azt is, hogy mennyire fontos számára a közvetlen kapcsolat a közönségével. Ez a megható interakció rávilágít arra, hogy milyen pozitív hatással lehetnek egymásra az emberek, még a közszereplők és rajongóik közötti kapcsolatokban is.

Hirdetés

“Egy kedves anyuka írt nekem levelet, hogy a 6 éves kislánya üzenetét tolmácsolja felém, mert most tanul írni és nagyon szeret engem🥹:

“Szép vagy ha nevetsz. Mindig nézlek a tv-ben ha anya nem küld el aludni. 😊”

Kedves Melissza!

Neked küldöm ezt a képet és nagyon köszönöm! ❤️🙏🏻😌

Köszönöm mindenkinek a hasonló rengeteg kedves üzenetet!” – olvasható Gabi Instagram-oldalán a megható üzenet.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés