Hirdetés

Fotó: Blikk / Czerkl Gábor


Tóth Gabi és Krausz Gábor közötti viszály hónapokig volt a közélet egyik központi témája, követőik és a sajtó folyamatos figyelme mellett. A kapcsolatuk végén tapasztalt feszültségek után mindkét fél tovább lépett, és új társak mellett találta meg a boldogságot. Most úgy tűnik, hogy Tóth Gabi kész a békülésre Krausz Gábor új szerelmével, Mikes Annával kapcsolatban.

Hirdetés

A közelmúltban fény derült arra, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor közös kislánya, Hannaróza lelkesedik a táncolásért, amit apja és új partnere, a “Dancing with the Stars” győzelme csak tovább erősített. Hannaróza most Mikes Anna irányításával tanul táncolni, ami egyfajta békülékeny gesztust jelent Tóth Gabi részéről, így jelezve, hogy nyitott a jó viszonyra Krausz Gábor új párjával.

Hirdetés

“Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok” – üzente Tóth Gabi az újdonsült sztárpárnak, ezzel elásva a csatabárdot kettejük között, hiszen tudja jól, hogy a két szülő konfliktusa csak a gyereknek árt.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés