Hirdetés


Tóth Gabi legújabb üzenete beindította a találgatásokat: vajon Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatán élcelődött? A páros nem osztott meg közös tartalmat, és az Ázsia Expresszből való hazaérkezésük óta nem adtak interjút. Egyelőre csak egy táncos videót tettek közzé, melyen Mikes Anna a kis Hannarózával táncol. Az aggódó rajongók között egyre többen találgatják, hogy vajon szakított-e a pár.

Hirdetés

Eközben Tóth Gabi, Krausz Gábor volt felesége, látszólag boldog párkapcsolatban él. Gabi teljes erőbedobással készül az “Egy a ritmusunk” elnevezésű táborra, amelyet szerelmével, Papp Máté Bencével közösen szerveznek. Az énekesnő és kedvese kipróbálták az összes programot, és a felvételeket megosztották Gabi közösségi oldalán. Az egyik legutóbbi, nyugodt hangulatú képhez Gabi a következőt írta:

Hirdetés

“Sikerült az, ami hosszú évek óta nem… Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni! Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj… Amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt! Ezért is hisszük, hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben, energiákban lehet igazán ‘mély levegőt venni’, hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján. Várunk benneteket július 15-21-ig Pomázon a Magyar Vár Táborban, ahol egy a ritmusunk! Hiszem, hogy összetartozunk. Gyertek velünk és éljük át együtt is!”

Hirdetés

Az énekesnő rajongói azonnal elkezdték elemezni a legutóbbi posztját, és több furcsaságot is felfedeztek. Egyrészt Gabi újra utalt arra, hogy korábban mennyire boldogtalan volt, és milyen nehezen viselte a házassági problémáit. Másrészt sokan úgy vélik, hogy a bejegyzés kárörvendő hangvételű: Gabi éppen akkor ír a boldogságáról és a nyugalomról, amikor az ország Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának sorsát találgatja.
Tóth Gabi valószínűleg jól informált, hiszen kislányuk miatt folyamatosan tartja a kapcsolatot volt férjével, így ha valóban nagy változás történne Gábor életében, Gabi biztosan tudna róla. Az énekesnő bejegyzését, amelyben a fenti sorokat írta, itt tekinthetitek meg:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés