Hirdetés


Tóth Gabi, aki Ágai Kis András “Mutasd magad” című műsorának volt a vendége, nem kerülte el a közvetlen és személyes kérdéseket sem. Az énekesnő nyíltan beszélt többek között a házasságról, amely iránt továbbra is elkötelezett.

Hirdetés

“A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog” – mondta el Gabi, és azt is elárulta, hogy tervez-e valaha templomi esküvőt.

Hirdetés

“Nem tervezek én most semmit már. Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem.”
Ágai Kis András kérdésére, miszerint már az elején érezte-e, hogy nem fog működni a házassága Krausszal, őszinte igennel válaszolt.
“Abszolút. Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – mondta Gabi, és elmesélte, hogy többször is újrakezdték, de egy idő után már elfogyott benne a hit.

Hirdetés

“Ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek, ami a gyerek rovására megy. Mindenképp a gyerek szívja ilyenkor meg, akárhogy nézzük, és azt be kellett látni, hogy nem jó.”
Az énekesnő elárulta, hogy nagyon örül annak, hogy volt férje Mikes Anna oldalán megtalálta a boldogságot, ahogy annak is, hogy közös lányuk, a négyéves Hannaróza a táncosnőtől vesz órákat. Abban bízik, hogy idővel békés kapcsolat lesz közte és Krausz Gábor között.

Hirdetés

“Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok” – tette hozzá.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés