Hirdetés


Tóth Gabi és Krausz Gábor válásuk bejelentése után újabb kihívásokkal néztek szembe. A közvélemény kíváncsisága a sztárpár szakításának részleteire irányult, különös tekintettel arra a vidéki házra, amely nem sokkal a válásuk előtt lett az otthonuk, és amelyhez jelentős hitelt is felvettek.

Hirdetés

A válás és a közös élet újragondolása után a nagy kérdés az maradt: mi lesz a csodás vidéki házzal, amely egykor a pár közös álmaik színtere volt? Az ingatlan sorsa és a hozzá kapcsolódó pénzügyi kötelezettségek – mint a felvett hitel – a válás egyik legnagyobb kérdésévé váltak.

Hirdetés

A történet nem csak a pár magánéletének változásait tárja fel, hanem azt is, hogyan birkóznak meg a válás utáni időszak gazdasági és érzelmi kihívásaival. A közönség figyelme most arra irányul, hogyan alakul át Tóth Gabiék élete, és hogyan kezelik a vidéki ház és a hozzá kapcsolódó hitel sorsát.
Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba. Interjút adott a Mandinernek, amiben többek között szóba került a családi ház sorsa is.
“Talán pont egy évvel ezelőtt kezdtem el látni, és akkor már belecsaptunk ugye a házvásárlásba, régi nagy vágyam volt, hogy legyen egy saját házam, és ez a ház az enyém. Ezért én dolgoztam meg, és mint minden normális ember, hitelt vettem fel, törlesztem, és mindenemmel azon vagyok, hogy ezt fenntarthassam, hogy a Hanninak legyen valami majd, amit átadhatok. Nem a hitelt, hanem a házat…”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés