Hirdetés


Tóth Gabi nehéz időszakon megy keresztül, hiszen házassága Krausz Gáborral zátonyra futott, és azóta gyakran kerül a média reflektorfényébe. Az énekesnő új kapcsolata, Papp Máté Bencével, csak még inkább fokozta az érdeklődést iránta. Párjával nem csak magyarországi eseményeken, de külföldi nyaralásaikon is folyamatosan követték őket a paparazzók.

Hirdetés

Azonban a minap a határt túllépve egy fotós egyenesen az énekesnő otthonába próbált betekintést nyerni, miközben Tóth Gabit a leghétköznapibb pillanatban, kislányát, Hannarózát altatva zavarta meg. Az Origo arról számolt be, hogy kedden egy paparazzó felmászott a kerítésre, amikor az énekesnő éppen a kislányát altatta a szentendrei otthonukban.

Hirdetés

Az incidensről először Tóth Gabi szomszédja értesítette az énekesnőt, aki nem is habozott, és jelezte, hogy azonnal jogi lépéseket tesz az illetékeseknél. A közelmúltbeli események rávilágítanak arra a kérdésre, hogy meddig mehet el a média érdeklődése és mikor lép át a magánszféra megsértésének határán.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés